karinspyssel.blogg.se

Färgläggning

Publicerad 2013-04-14 18:49:00 i Allmänt,

Jag tränar på att måla med mina promarkers. Idag har jag även beställt fler promarkers från joanna sheen som har väldigt billiga promarkers med fri frakt, jag hoppas att dom kommer snart. Det är inte så lätt att måla med promarkers men med lite träning så kommer det nog att bli bra! :)

Blomtillverkning

Publicerad 2013-04-14 18:44:26 i Allmänt,

Ägnade lördagseftermiddagen åt att tillverka blommor. Jag tycker mycket om mina blomstandar. Jag kommer försöka sluta köpa så mycket blommor nu för tiden. Det blir billigt och bra i längden! :)

Grattiskort

Publicerad 2013-04-14 18:38:00 i Grattiskort,

Här är ett grattiskort med hemgjorda blommor.

Jag tackar min big shot för alla möjligheter jag får av den! Använt den till kvadraterna, kvistarna och embossat mönstret på bakgrundspappret. :)


 

Påskpresent till mig själv

Publicerad 2013-04-05 16:00:00 i Allmänt,

Jag köpte några underbara påskpresenter till mig själv i påsk. Jag är mest nöjd med de otroligt fina banden som jag köpte.så fina är dom! Jag har inte så mycket planerat nu inför helgen så jag får passa på att göra något med dom fina banden!

Pysseldag med Sanna

Publicerad 2013-04-02 10:34:47 i Allmänt,

Sanna var här och pysslade lite med mig. Vi gjorde först 3 olika sorters blommor var, jag gjorde rosa och Sanna blå. Sen gjorde Sanna ett kort till hennes mamma. Jag tycker att hon var en riktigt duktig elev! Jag inser att det krävs endel tålamod till pyssel. :)

Panduroarmband och naglar

Publicerad 2013-04-02 10:09:35 i Allmänt,

Eira köpte ett armband på Panduro som hon och jag pysslade ihop. Man skulle göra makrame och trä på fina pärlor på det. Tyvärr insåg vi inte förrän efteråt att man skulle göra åt olika håll och därför blev armbandet snurrat. Jag tycker inte att det gör något för det blev jättefint i alla fall. Men då vet vi det till nästa gång :)
Eira är jätteduktig på att göra nagelkonst så hon gjorde fina naglar på både mig och Elin. Om ni bor i närheten av Torsåker eller har vägarna förbi där så borde ni verkligen åka förbi henne och få naglarna gjorda! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela