karinspyssel.blogg.se

Ny blomstans

Publicerad 2013-03-27 09:27:28 i Allmänt,

I Gävle köpte jag nya blomstansar. Jag röstade även att göra några blommor när jag var hos Eira men hon hade ingen limpistol så det gick sådär. Men jag tror att jag kommer kunna göra massor fina blommor med dom! :)

Grattiskort till Sandra

Publicerad 2013-03-26 21:47:00 i Grattiskort,

Här är ett kort som jag gjorde till Sandra när hon fyllde år för någon vecka sen. Jag använde symaskinen till ramen och fyllde i min stämpel med mina promarkers på en sida ur en gammal bok.


 

Trådslöjdskurs

Publicerad 2013-03-09 21:47:00 i Allmänt,

Idag var jag på trådslöjdskurs i Jonsered. Det var Cecilia Arvidsson som höll i kursen, gå in och kolla hennes blogg på bildfabrikenijonsered.blogspot.com
Det var en jätteroligt kurs och jag lärde mig massor. Jag kan verkligen rekommendera er att gå den kursen om ni tycker att det verkar roligt med trådslöjd. Här kommer lite bilder från dagen. De sista med vit bakgrund är mina. Jag gjorde en krok, ett grytunderlägg och en ängel. Jag kommer definitivt fortsätta med trådslöjd! :)

Grattiskort till Elin

Publicerad 2013-03-09 18:02:47 i Grattiskort,

Idag fyller Elin år och då fick hon ett så här fint kort. Hon blev mycket glad :) Jag använde mig av samma grund i word som till Beata bara det att jag bytte namnet. Det går ju att göra så smidigt att man skriver ersätt alla Beata till Elin. Så slapp man sitta och göra om det och välja typsnitt m.m.

Nya band

Publicerad 2013-03-08 22:58:41 i Allmänt,

Jag har rensat bland gamla kläder och även köpt nya kläder och titta så mycket fina band jag hittade! Detta är ett mycket bra tips att inskaffa nytt pyssel gratis. Det finns nästan i alla tröjor och är oftast bara väldigt mycket i vägen! De är perfekta till kort! :)

Dagens andra armband

Publicerad 2013-03-08 19:03:41 i Allmänt,

Det blev ett till armband idag i tre olika nyanser av grön. Jag tycker att det blev fint och passar väldigt bra nu på våren med alla pastelliga färger.

Ett nytt armband

Publicerad 2013-03-08 16:15:59 i Allmänt,

Idag har jag gjort ett nytt armband i rött, orange och gul. Jag använde mina promarkers och det funkade jättebra så nu kan jag göra i många olika färger. De kostar 40 kr om någon vill köpa ett armband. :)

Pappersros

Publicerad 2013-03-04 21:32:00 i Allmänt,

Jag hittade en video på otroligt fina pappersblommor. http://video-hned.com/video/3yRbHNPKIPY/DCWV-Inc-Immortal-Love-Paper-Roses.html här är länken till den. De sa att det va lätta blommor och man kunde ladda ner mallen och skriva ut. De sa också att det behövs lite träning innan de blir bra vilket jag kan hålla med om. Men de avslutade också videon med att säga att om man vill ha perfekta blommor så köp dom! Om du gör dina egna så ska dom bli personliga och se hemma gjorda ut också. Jag kommer defensivt göra fler och träna upp mig på dom men först måste det inhandlas mer lim till min limpistol. Så här blev i alla fall min ros. Jag använde rött cardstock och distressade kanterna med svart.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela