karinspyssel.blogg.se

Stickad filt

Publicerad 2013-08-17 19:46:08 i Virkat/stickat,

Här är en stickad filt som jag gjorde till lilla Klara när hon föddes. På baksidan sydde jag fast mysig flis så den passar nog bra nu när det blir höst.
 
 
 

Bröllopsblommor

Publicerad 2013-08-17 19:31:31 i blommor,

Min klasskompis Alexander gifte sig i våras och då fick jag äran att göra blommorna. En brudbukett, en tärnbukett och två corsage. På första bilder ser ni mig med brudbuketten och på resterande bilder ser ni brudparet med tärna och bestman.

 
 
 

Pärlor

Publicerad 2013-08-17 17:56:36 i Allmänt,

Jag och Tobias var i Ghana i somras och där blev det inte så mycket pyssel men lite blev det allt med barnen. Men framförallt så köpte jag massor av pärlor i Ghana. De satt på snören från början när jag köpte dem, men så vill jag inte förvara pärlorna. Så jag har vikt 35 stycken pappersaskar som jag la pärlorna i. Det var dock fler olika sorters pärlor än 35 men eftersom att lådan inte var större så fick jag blanda pärlorna i askarna. Jag tycker att det blev väldigt bra med förvaringen även om askarna inte är superstabila när man ska plocka ur dem ut lådan. Men visst är pärlorna fina? Jag älskar dem! Dock så vet jag inte riktigt vad jag ska ha dem till. Men jag kommer nog på något! :)

 

Ljusstake

Publicerad 2013-08-17 17:49:13 i Allmänt,

Jag gjorde enljusstake av ett gammalt Ikeaglas. Det blir nog mysigt att tända det nu framemot hösten.

De första julkorten för i år

Publicerad 2013-08-17 17:47:00 i Julkort,

De första julkorten för i år är gjorda. Jag har tänkt att jag ska hinna göra en hel del julkort i år som jag kan sälja. Man behöver lite extra pengar när man är student. Om ni är intresserade av att göra en beställning så är det bara att skriva i kommentarsfältet så ska det nog gå att ordna. :)
 
 

Bakning i sommar

Publicerad 2013-08-17 17:37:54 i Bakning,

I sommar blev det lite bakning som jag tänkte att jag ksulle lägga upp här. Vi baknade band annat i buans bakstuga där det finns en vedugn. Där gjorde vi mjukt bröd, knäckebröd och Pizza två gånger.
 
 
 
Sen har jag även gjort extremt goda bröd, hemma i vanliga ugnen, som fylldes med soltorkade tomater, basilika och ost. Passade inte jättebra som frukostbröd men passar perfekt till mat som t.ex. soppa eller sallad.
 
 
Sen har det också blivit goda fröiga knäckebröd som verkligen är smaskens. De är otroligt beroendeframkalland men som tur är så är de nyttiga. :)
 
 
 
 

Instagram

Publicerad 2013-08-17 17:20:42 i Allmänt,

Följ mig på instagram om ni inte redan gör det. Bara att söka på karinspyssel så hittar ni mig.

Scrapbook till Johanna och Johan i bröllopspresent

Publicerad 2013-08-17 17:16:00 i Scrapbooking,

Jag har hållt på med en scrapbook till Johanna och Johan i bröllopspresent ett bra tag nu. Det är otroligt tidskrävande jobb. Som tur var fick jag hjälp av mamma Johanna och mamma Johan att fixa fram foton. Det var verkligen snällt. Presenten blev en väldigt uppskattad viket var kul! Här kommer bilder på scrapbooksidorna. Korten är tagna med min mobil och kvaliten är inte så bra på alla kort, men jag tror att ni kan se någorlunda och tänka er in i hur det ser ut på riktigt ;P

 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela