karinspyssel.blogg.se

Längtan

Publicerad 2013-02-26 20:07:39 i Allmänt,

Jag längtar så till nästa helg! Jag längtar till denna också för den här helgen kommer mamma och pappa på besök. Men nästa helg blir en riktig pysselhelg! På lördagen ska jag på trådslöjdskurs i Jonseredbildfabrik. (bildfabrikenijonsered.blogspot.se) Det ser jag mycket fram emot! Fick presentkort på det av mamma och pappa i julklapp. På söndag är det stämpel och scrapmässa på Ullevi lounge. Om ni vill gå on och kolla på hemsidan så är den göteborgsmässan.se. Det ska bli extremt kul att komma tillbaka till mässan jag är jättetaggad! Jag har dock ingen att gå med än men jag ska försöka locka med mig någon! Idag har jag skrivit inköpslista och den är lång redan nu och när jag kommer dit så kommer jag vilja ha ännu mer garanterat! Och så ska jag äntligen få köpa stansar och embossingfoldrar till min big shot så snart kommer jag kunna använda den!
Nu förstår ni säkert varför jag längtar till nästa helg! :)

Pappas 50 års fest

Publicerad 2013-02-25 21:13:21 i Allmänt,

Här kommer bilder från pappas 50 års fest. Jag hade ansvaret att göra dekorationerna på festen och såhär blev det. Jag gjorde även lite större blomdekorationer som jag tyvärr inte tog kort på som stod i hallen och välkomnade gästerna. Mitt tema som jag använde var vitt och lime. Jag gjorde små bordsdekorationer av lime som jag stack i en ros i. Idén fick jag av Elin Hansson. Sen vek jag små skjortor av servetter och satte på en liten fluga på dem. Jag vek även små rosor av papper, som jag hittade på youtube, och dekorerade med ute. För att man inte skulle tappa bort sitt mingelglas så gjorde jag små namnlappar av små stjärnor som jag satte runt glasen. Jag blev själv väldigt nöjd med hela upplägget och jag fick mycket positiva kommentarer av gästerna. Jag tror också att pappa blev väldigt nöjd.

Grattiskort

Publicerad 2013-02-25 20:44:32 i Grattiskort,

Idag blev det ett grattiskort till Beata och ett paket är inköpt och ligger på lådan i morgon. Hittade den roliga iden med att göra fina namnpapper i Word. Det blev jättebra och blir lite extra personligt. :) Hoppas hon kommer gilla det! :)

Virkat djur och mössa

Publicerad 2013-02-01 13:08:14 i Virkat/stickat,

Hej! Hittade några bilder på ett sött gosedjur som jag virkade förra året. Han blev söt tycker jag. Tyvärr så hade jag inget bra att fylla han med så jag tog ansiktspaddar vilket gjorde att han blev väldigt hård. Men han passar bra som prydnad. :)


Tobias fick sig en svart mössa med orangea detaljer. Den går otroligt fort att göra. Klart på kankse 2-3 timmar.
 

Grattiskort

Publicerad 2013-02-01 12:59:00 i Grattiskort,

Jag hittade ett gamlalt grattiskort till Nicole. Jag tycker själv att det blev enkelt och fint. Det ger en arbetad känsla av att ha ett band att knyta ihop kortet med änen om det är väldigt lätt att göra.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela