karinspyssel.blogg.se

Stickad katt

Publicerad 2013-01-27 13:37:00 i Virkat/stickat,

Hej! Jag hittade bilder på en katt som jag har stickat för några år sedan. Jag tycker att den blev väldigt söt faktiskt och den är otroligt enkel att göra.
 
 
/Karin

Grattiskort till Lina

Publicerad 2013-01-15 21:55:45 i Grattiskort,

Idag gjorde jag ett grattiskort till Lina som fyller år. Kortbasen köpte jag igår på Matton butiken som ligger bortanför Järntorget. Där fanns det massor kort och kuvert för 1kr styck. Jag köpte 40st i olika storlekar och färger. Dit kommer jag att gå fler gånger och köpa kort! :)

/Karin

Big Shot i julklapp!

Publicerad 2013-01-14 18:35:04 i Allmänt,

Tobias vet verkligen vad jag vill ha! Jag fick en BIG SHOT i julklapp! :) Tyvärr så har jag inga stansar än så jag kan inte använda den. Jag har kommit fram till att jag ska vänta med att köpa det och spara pengar tills att stämpel och scrapmässan är i mars. Då ska jag shoppa loss! :) LÄNGTAR SÅ MYCKET DIT! Jag fick även en massa annat pyssel av Tobias i julklapp bland annat Promarker pennor, massor stämplar, papper och annat skoj! 
 
/Karin
 

Nytt lack och nya pärlor

Publicerad 2013-01-14 18:24:20 i Allmänt,

Idag har jag köpt ett nytt lack eftersom att det gamla lacket gjorde att pärlorna blev lite kladdiga och tappade sin glans när man använde armbanden. Jag har även gjort pärlor så att jag kan göra 3 stycken nya armband. Lacket verkar mycket bättre än det förra. Men vi får se när det har torkat helt. Det är en väldigt avslappnande sysselsättning att sitta och rulla pärlor och ganska rolig faktiskt! :)
 
Om du skulle få för er att ni vill ha ett sådant armband så kostar dom 40 kr styck. Det är bara att skriva en beställning i kommentaren nedan så kontaktar jag dig.
 
 
/Karin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela